Sunday, November 28, 2010

 

CELEBRACIÓ CENT ANYS PEPETA SERRA

CELEBRAT EL CENTENARI DE JOSEPA SERRA HUGUET.
Ahir, dissabte dia 27 a les 5 de la tarda va ser un moment històric pel poble de Borredà. Per primera vegada una persona del poble celebrava haver arribat als 100 anys. El dia abans, ja va ser protagonista d’uns moments de glòria a l’aparèixer en el programa de TV3, Els Matins de Josep Cuní.
Moltíssima gent va poder veure a la centenària, a casa seva, i Borredà va estar en els ulls de centenars de milers de persones.
En un local ple a vessar, amb familiars i amics vinguts d’arreu i molta gent del poble, l’alcalde, Joan Roma, va felicitar a la Pepeta, i va fer un repàs a la història del poble i dels seus habitants.
Va remarcar els canvis en la vida de les persones, i la progressivitat en la longevitat, al llarg dels segles. Mai com ara , la gent havia arribat a cotes de vellesa impensables, anys enrere, i amb una qualitat de vida envejable.
Va felicitar a tota la família, per l’extraordinària estimació que li han mostrat al llarg de tots els anys, i va desitjar llarga vida a la homenatjada.
Tot seguit, l’ajuntament li va fer un obsequi , consistent en un gran ram de flors, i Conxita Clotet, en nom de la Associació de la Gent Gran de Borredà, li va oferir una manta de peus, en record d’aquest dia.
A continuació , tots els assistents varen poder assaborir una àmplia varietat de menjars i begudes, i la celebració es va allargar fins a primera hora de la nit.
Des d’aquí, tornem a felicitar a la Pepeta i a tota la família, i desitgem una encara més llarga vida, en companyia de tots els éssers estimats.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?