Thursday, November 04, 2010

 

BORREDÀ COMPTA AMB UN NOU OPERADOR DE TELEFONIA MÒBIL

BORREDÀ – VODAFONE DONA COBERTURA AL POBLE I ENTORN
Des d’aquest dilluns, l’empresa Vodafone ha posat en funcionament les instal•lacions de mòbil a Borredà per donar cobertura a tot el poble i voltants.
Aquest nou servei era molt esperat degut als constants talls de cobertura per part de Movistar, per culpa d’un repetidor mancat de subministrament elèctric fixa. Això provoca constants problemes des de fa anys, sense cap compromís en ferm de resoldre el problema a curt termini.
Aquesta situació va portar l’ajuntament a iniciar negociacions amb altres empreses de telefonia mòbil, i finalment va arribar a un acord amb l’empresa Vodafone. L’inici del servei ha permès comprovar la seva fiabilitat, i el radi de cobertura, prou gran com per garantir el servei a tot el nucli urbà i una franja important de l’entorn del poble.
La diversificació d’empreses també facilitarà una més gran competència, millora del servei, i dels preus. Igualment permetrà que usuaris d’aquesta empresa puguin tenir cobertura a Borredà, on hi ha nombrosos establiments turístics que veien molt reduïda la capacitat de telefonia mòbil per dependre totalment d’un sol operador.
Ara ja en tenim dos, i no descartem en un futur molt proper, poder animar a algun altre a instal•lar-se en el poble.
Joan Roma, alcalde





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?