Wednesday, October 06, 2010

 

QUEDEN POCS DIES PER RETIRAR CONTENIDOR VOLUMINOSOS

QUEDEN POCS DIES PER RETIRAR EL CONTENIDOR DE VOLUMINOSOS.
S’han col.locat avisos a cartelleres i botigues anunciant la propera retirada del contenidor de voluminosos, situat a la zona de la fàbrica de baix. Hem donat un nou termini a les persones que vulguin buidar les golfes, canviar mobles o electrodomèstics perquè ho puguin fer, i tot seguit , passarem a oferir el mateix servei que altres pobles.
Aquest nou servei consisteix en una Deixelleria mòbil que va un dia al mes a un poble determinat i les persones durant unes hores poden anar a portar-hi tot el que vulguin eliminar, i que entri dintre del que entenem per voluminosos.
El servei actual ha donat bons resultats fins fa poc, però ara s’està convertint en un problema degut als trasllats de materials d’altres indrets, i a la recollida de part d’aquestes materials per persones que en volen treure profit. El resultat és un vaivé de cotxes considerable i un munt de materials per tot arreu .
Davant aquesta problemàtica no ens ha quedat cap altra solució que la de suprimir el contenidor i fer com els altres municipis.
La previsió és que a finals d’aquest mes es retiri el contenidor d’una manera definitiva.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?