Sunday, October 17, 2010

 

PREPARAR LA MARATÓ DE TV3

PREPARANT LA MARATÓ DE TV3.
En els darrers anys , Borredà ha participat de diverses maneres en la recaptació de fons per la Marató de TV3. Aquest any, es vol ampliar i millorar encara més les activitats organitzades per aconseguir nous fons, i per aquest motiu s’han agrupat personals a títol individual i altres a nivell col•lectiu, com és el cas de la Penya Blaugrana.
El motor principal d’aquestes mobilitzacions ha estat la Montserrat Vilalta, amb altres persones que l’han ajudada , fins aconseguir un gran nombre de persones que d’una manera o altre participen, d’aquesta gran iniciativa.
La setmana passada hi hagué la primera de les reunions per planificar els actes i distribuir-se la feina. Per descomptat, que l’ajuntament , es suma a la iniciativa i aportarà el que l’equip organitzador consideri oportú.
Si d’una cosa podem estar orgullosos és que Borredà sempre ha estat un poble solidari i més quan es tracta de recaptar diners per destinar als col•lectius més necessitats, com son els que pateixen alguna malaltia, física o mental. A tots se’ls ha d’ajudar i aconseguir aportacions extres, permet contractar nous equips de professionals perquè investiguin les causes de les malalties i hi trobin remei.
Un any més, doncs, Borredà participarà activament en aquesta campanya, i qualsevol persona que vulgui treballar com a voluntari es pot dirigir a alguna de les persones de la Penya, o a la Montse, i elles ja s’encarregaran de repartir les feines.
I des de l’ajuntament fem una crida a la participació directe, en els actes programats. Tots els ingressos aniran destinats a la Marató.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?