Friday, October 08, 2010

 

POSADA EN SERVEI DE VODAFONE

VODAFONE POSA EN MARXA EL SEU REPETIDOR.
Des d’ahir, dijous dia 7 d’octubre , els usuaris de Vodafone ja tenen cobertura a Borredà. Després de mesos de gestions i negociacions, interrompudes en dues ocasions, finalment el nou servei ja és una realitat.
Precisament eren moltes les persones que ens demanaven quines empreses operaven en servei de telefonia mòbil i sempre havíem de fir la mateixa, i a més amb molta mala cobertura. Ara, tothom qui vulgui podrà canviar d’empresa i tenir la garantia d’un bon servei.
Més endavant ens informaran de la possibilitat d’oferir el servei d’internet. Quan es confirmi ja ho posarem en coneixement de tots els interessats.
L’entrada en servei d’aquest repetidor és de gran importància per quan diversifica les companyies presentes en el municipi, i facilita les comunicacions de tota la gent d’altres indrets que tenen contracte amb aquesta companyia.
Resolt aquest tema, per part de l’ajuntament, continuem insistint en que es resolgui el de Movistar. De moment l’empresa que sí ha resolt bé el tema de cobertura i bon servei és Iberbanda, la qual ha posat unes noves instal•lacions a la zona de la Televisió per cable, i ara tècnics de l’empresa estan reorientant les antenes per tenir millor servei.
Per tant, en poc temps i gràcies a les denúncies i les peticions de millora de cobertura hem aconseguit dos èxits importants.
A partir, doncs, d’avui dia 8 d’octubre els usuaris de Vodafone ja poden fer servir els seus aparells amb total garantia .





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?