Wednesday, October 13, 2010

 

EL PILAR I ZARAGOZA

EL PILAR I ZARAGOZA
Realment ha valgut la pena visitar la ciutat de Zaragoza durant les festes del Pilar, ben acompanyat, hem pogut gaudir d’un ambient molt especial, sobretot ahir dia 12. Un dia com aquest es pot veure com milers i milers de persones es transformen en un sol poble i van a fer la ofrena amb els seus millors vestits.
De fet, tots amb els vestits regionals, comarcals, locals. Es la condició per poder arribar fins a la Plaça del Pilar i portar un ram de flors a la Verge. Milers i milers de rams conformen una estructura piramidal d’una gran bellessa, just al mig de la immena plaça major.
I en aquestes fetes, a tot arreu hi ha espectacles, vida i animació. Tot i que el temps no va estar esplèndid, com a mínim va deixar celebrar totes les activitats principals. I per poder-les seguir, res millor que un llibret amb la relació d’actes. De fet, era impossible seguir-los mínimament perquè molts es solapaven i tenien diverses ubicacions.
Bé, en tot cas, aprofito aquest espai per desitjar una bona festa del Pilar, a totes les que se’n diuen, i a tots els aragonesos per tenir unes tradicions tant autèntiques i vives.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?