Wednesday, October 27, 2010

 

CURS DE MANIPULADORS D'ALIMENTS.

ELS TRES TREBALLADORS DE L’AJUNTAMENT HAN FET UN CURS DE MANIPULADORS D’ALIMENTS.
El passat dilluns, els tres treballadors de l’ajuntament varen assistir a un curs de manipuladors d’aliments, organitzat per la Delegació de la Cambra de Comerç al Berguedà.
D’aquesta manera els membres de la brigada tindran una altra especialització, i podran fer tasques d’organització i transport d’aliments en esdeveniments com festes populars, o àpats a domicili, etc.
Cada any, l’ajuntament apunta els treballadors a cursos que millorin la seva formació. En el passat recent han seguit cursos per fer un manteniment adequat de les piscines, o per fer el manteniment de la xarxa d’aigua, o dintre de poc assistiran a un altre per conèixer les característiques de la legionel•la, tot i que a Borredà , de moment no tenim instal•lacions propenses a aquesta bactèria, però de cara el futur, sempre és bo, la prevenció.
En definitiva, els tres membres de la brigada no solament s’han d’ocupar de tenir el poble net i arreglat, sinó també de prevenir qualsevol problema en matèria de salut. D’aquí també que s’hagin fet cursos o s’hagi contractat una empresa pel tema de plagues, i de procedir a neteges especials en els edificis municipals relacionats amb DDD, desratització, desinsectació, desinfecció. Per aquestes campanyes rebem uns ajuts de la Diputació de Barcelona, que faciliten mantenir el poble en perfectes condicions.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?