Wednesday, September 22, 2010

 

UN NOU LOCAL PER LA GENT GRAN

UN NOU LOCAL PER ACTIVITATS LLIGADES AL CENTRE CÍVIC.
L’Alcalde va informar en el darrer ple del passat dilluns dia 20, que el local de lloguer situat en el carrer Manresa, que fins ara havia servit com a guarderia de la Carmeta, i per fer un dels casals d’estiu, passaria a ser destinat a local d’activitats per la gent gran.
S’ha donat per acabat el servei que donava la Carmeta, durant més de trenta anys, en els quals l’ajuntament havia ajudat facilitant algun local.
Ara, aquest local està sent netejat i pintat perquè pugui acollir algunes de les activitats que es fan en el Centre Cívic, però que suposaven una ocupació important durant unes hores, durant les quals no es podien fer altres coses.
En aquest moment, en el local del carrer Manresa s’hi faran els cursos de manualitats, els de punta al coixí, i alguna classe de música, i de pintura. Precisament la modalitat de pintura, fins ara no es donava, i des de la setmana vinent hi ha aquesta possibilitat.
Totes aquestes activitats eren difícil d’encabir-les en el Centre Cívic, on ja s’hi duen a terme cursos de ioga, memòria, català, etc, etc, I al mateix temps serveix per passar-hi bones estones jugant a billar, o jocs de taula.
En definitiva, mantindrem el lloguer del local durant tant temps com faci falta, a la vista de les activitats que uns i altres vulguin dur-hi a terme.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?