Tuesday, September 28, 2010

 

PERSONALITAT QUERULANT- extret de Google

PERSONALITAT QUERULANT
Com a continuació d’un article anterior, titolat Síndrome Carulant o Paranoia Querellant? Recomano a tothom de llegir un llarg però molt interessant article sota el títol de PERSONALIDAD QUERULANTE. Per trobar-lo aneu a google i busque-lo sota aquest nom.
Realment descriu amb tota exactitud les característiques de les persones amb aquests trastorns, i s’entenen moltes coses que sense aquesta descripció serien incomprensibles. També es comprèn la preocupació de les autoritats davant aquest fenòmen, per quan suposa una enorme despesa en diners, en ocupació de persones que no poden fer la seva feina habitual, i en participar a incrementar el col.lapse judicial, en uns moments en que el treball desborda el personal .
Per informacions obtingudes per diverses vies, les administracions afectades per persones amb aquest trastorn, estan recollint documentació de blogs, correus ordinaris, documentació tramesa a diverses institucions, denúncies judicials, sentències, resolucions, etc, etc, per fer-ne expedients que permetin determinar la personalitat de cada persona querulant. Se suposa que amb aquesta documentació els fiscals proposaran actuar en conseqüència.
Arran l’aparició d’aquesta informació a TV3 son moltes les persones que s’han interessat pel tema, i han demanat informació. Pel que sembla, diversos mitjans de comunicació estan preparant altres noticies per publicar-les properament. Aquests mitjans de comunicació estan demanant informació a municipis on hi ha persones amb aquest trastorn , per poder fer-se’n ressó i publicar-ho.
D’aquesta manera està previst que dintre de poc es reprodueixin blogs, escrits, cartes, denúncies, etc, perquè la gent vegi la manera d’actuar d’aquestes persones. Per la meva part, quan tingui novetats les posaré en aquest blog, vist també l’interès de molts lectors en saber més detalls d’aquesta personalitat.
Reitero, que res millor que llegir especialistes en la matèria per comprendre les característiques concretes d’aquesta personalitat. Una bona mostra del que diem es pot trobar a: http://personalidadquerulante.blogspot.com/





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?