Tuesday, September 07, 2010

 

NETEJA RIERA DE MERLÉS

NETEJA RIERA DE MERLÉS
Al final de cada temporada d’estiu, es fa una supervisió de com ha quedat la Riera de Merlès al seu pas pel terme municipal de Borredà. Aquesta riera és molt visitada i utilitzada durant els mesos d’estiu, degut a l’existència de nombrosos gorgs, i un considerable cabal d’aigua, especialment aquest any en que les pluges han estat molt abundants.
La falta de civisme per part de molta de la gent que va a banyar-se, produeix una acumulació de considerable brutícia en tots els llocs elegits per passar una estona. Aquesta acumulació de brutícia, dona una pèssima imatge d’algun dels trams de la riera, i suposa un perill per la flora i la fauna del territori.
Properament es farà aquesta supervisió i en funció de com estigui la cosa, s’organitzarà un equip de neteja, en el qual hi col•laboren algunes empreses privades de la zona. Conjuntament és possible retirar la brutícia i deixar la riera en raonables condicions de netedat. L’any passat es varen retirar 3 remolcs de tractor, plens de deixalles, en el tram de Borredà que té una llargada d’uns 5 quilòmetres.
Joan Roma, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?