Thursday, August 26, 2010

 

EXIT DE LA FESTA MAJOR 2010

EXIT DE PARTICIPACIÓ A LA FESTA MAJOR 2010.
Acabada ja la Festa Major, podem fer la corresponent valoració provisional , en termes molt positius, tant per l’alta participació com per la absència de fets negatius destacables.
Dintre d’un mes la Comissió de Festes es reunirà per passar comptes i fer la valoració a nivell intern, i començar a preparar la Festa Major de l’any vinent. De totes maneres, parlant amb diferents persones del poble i de fora, la valoració que n’han fet ha estat molt positiva, tant per la qualitat dels conjunts contractats com per la varietat d’activitats al llarg de tots els dies.
Aquest any la Comissió havia augmentat les activitats infantils. I ha estat un encert perquè la participació ha estat molt elevada, i això ha permès tenir actes infantils en els quatre dies de la Festa Major.
També s’ha valorat molt la organització d’actes d’interior com el concurs de rams de flors, el de fotografia, o el de rummikub. I per descomptat el ja tradicional campionat de botifarra. Qualsevol persona tenia tot el dia ocupat si volia participar en les diferents activitats.
També ha estat un encert el canvi de trofeus tradicionals per regals oferts per les cases comercials del poble. Ha estat una novetat que de ben segur continuarà en els anys propers.
I quan acaba una Festa Major, ja comencen els preparatius per la següent. Res no es pot deixar pel darrer moment perquè els dies de la nostra Festa Major son els més concorreguts de tot l’any. I qui no contracta a temps, es queda amb els grups de segon nivell.
Aquesta és la missió de la Comissió de Festes, i com ja s’ha fet en anteriors ocasions, tornem fer una crida a la participació en la organització de la festa. Dintre de pocs dies el president, Joan Gallet, convocarà a tots els membres per passar balanç i començar els preparatius de la de l’any vinent.
Es volen fer canvis d’una certa importància per trencar amb un model de festa que ja fa anys que anem repetint, tot i posar-hi cada any novetats. Amb tot, voldríem una festa diferent, cosa que és fàcil de dir, i molt complicat de dur a terme.
Qui cregui que pot aportar novetats, propostes i ganes de treballar pot demanar l’ingrés a la Comissió a Joan Gallet. Tothom és benvingut si ve amb ganes de col•laborar. Feina n’hi ha per a tots.
I aprofito aquesta oportunitat, com alcalde, per felicitar de nou a la Comissió de festes, per la bona feina feta i els bons resultats obtinguts. Una vegada més la nostra Festa Major ha estat d’una alta qualitat i bon rotllo. Per molts anys.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?