Tuesday, July 13, 2010

 

SEGONA MOSTRA DE FORMATGE ARTESANAL

BORREDÀ A LA REVISTA “ TASTA”
Acaba de sortir el nou exemplar de la revista Tasta, en la qual apareix un article , signat per l’Alcalde, descrivint l’èxit de la Primer Mostra de Formatge Artesanal que es va dur a terme l’any passat i anunciant la celebració de la Segona Mostra, aquest any, els dies 11 i 12 de setembre.
Tot i que la Mostra pot ser itinerant, el cert és que aquest any la repetirem a Borredà , en el mateix lloc, i sota criteris força semblants. Els organitzadors encapçalats per Antoni Chueca, mestre formatger de La Bauma, han preparat el programa de la Mostra, en la qual es podran veure els apartats més significatius, alhora que algunes novetats introduïdes, en base a l’experiència de l’any passat.
De fet, la Mostra tindrà ajuda de l’ajuntament de Borredà, de la Diputació de Barcelona, del Consell Comarcal, esperem també de la Generalitat, i de l’ajuntament de Berga. Com es pot comprovar tothom aposta per una Mostra de gran qualitat i excel•lent organització, en el marc incomparable de la Plaça Major de Borredà.
Anunciem aquesta celebració perquè tothom es reservi les dates del 11 i 12 de setembre per assistir a la Mostra i animar a familiars i coneguts a venir al poble.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?