Thursday, July 22, 2010

 

INICI DE LA RECOLLIDA D'ORGÀNICA

BORREDÀ INICIA LA RECOLLIDA D’ORGÀNICA.
Després de dues sessions informatives realitzades la setmana passada en el Centre Cívic, amb el corresponent repartiment dels cubells individuals, i la col•locació dels contenidors en diversos llocs del casc urbà, s’ha posat en marxa aquest servei.
En aquests pocs dies de funcionament es pot comprovar la conscienciació i les bones pràctiques de la gent que han començat a triar els materials, i a fer servir tots els contenidors de selectiva, inclòs el d’orgànica.
Des de fa anys, la pràctica de la majoria de gent ha estat d’utilitzar adequadament els contenidors, i ara estem segurs que faran el mateix amb la de matèria orgànica. Aquesta pràctica permet, d’una banda reduir notablement el volum de les deixalles domèstiques i facilita la transformació de la matèria orgànica en compost.
En els propers dies es distribuiran els contenidors col•lectius en els llocs previstos, com son els càmpings, cases de turisme rural o altres establiments amb un gran volum d’orgànica com son els restaurants. Inicialment tindrem 13 contenidors col•lectius, però se’n instal•laran més si així ho considerem a la vista de les necessitats i les peticions.
Animem a tothom a realitzar aquesta tria que va en benefici de tots, i molt especialment del medi ambient.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?