Wednesday, July 28, 2010

 

CAMPANYA DONACIÓ DE SANG

CAMPANYA DONACIÓ DE SANG – 2010


Benvolguts conciutadans,

Des de fa prop de 20 anys, Borredà ha estat al capdavant dels municipis de Catalunya en donació de sang.
Any rere any, en la memòria del Banc de Sang apareix el nostre poble com un exemple de col•laboració i solidaritat. I durant un bon nombre d’anys hem estat el primer poble , a nivell de tot Catalunya. Un honor que voldríem mantenir.
En els darrers anys s’està notant un envelliment dels donants, i una reduïda participació dels més joves. Si no trenquem aquesta situació, no es produirà el normal relleu, i la cadena s’aturarà.
Hem de ser conscients que , a diferència d’altres materials i productes, la sang no es fabrica i només les donacions permeten garantir la supervivència de moltíssimes persones que en precisen.
Es per aquest motiu que com Alcalde faig una crida a la participació , en primer lloc dels més joves, per agafar el relleu als més grans i alhora demanar que altres persones que no n’han donat mai, o han deixat de fer-ho, tornin a col•laborar.
La propera oportunitat , la tindreu el DIUMENGE DIA 15 D’AGOST AL MATÍ EN EL CENTRE CÍVIC.
Tots els majors de 18 anys hi poden anar, fins als 65 anys. I tots els donants rebran a casa seva un breu informe sobre el seu estat de salut, comprovat per l’anàlisi de la sang donada. La recuperació és ràpida i sense cap efecte secundari.
Animem a tothom a participar en la campanya de donacions de sang, tenint present que és una activitat altruista, i que la sang va directament als hospitals públics de Catalunya.
I aprofito per agrair i felicitar a les moltes persones que durant molts anys estan donant exemple de solidaritat. Gràcies a elles s’han salvat moltes vides. Sou un bon exemple per les noves generacions i espero que es vagi produint el relleu amb la mateixa intensitat i col•laboració que s’ha tingut fins ara.

Rebeu una molt cordial salutació.

L’ Alcalde




Joan Roma i Cunill





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?