Tuesday, July 13, 2010

 

BORREDÀ DISPOSA D'UN PLA D'OCUPACIÓ

PLA D’OCUPACIÓ PER UNA PERSONA A L’ATUR
Borredà va aconseguir una plaça , en el pla d’ocupació convocat per la Generalitat de Catalunya el passat mes d’abril. Aquesta plaça ha recaigut en una persona del poble, que no disposa de cap prestació social per cap concepte, tal com és preceptiu segons la normativa d’aquest pla.
La setmana vinent aquesta persona s’incorporarà a la brigada d’obres i ajudarà en les feines de neteja d’edificis i equipaments municipals, igualment se li donarà feina de manteniment de jardins i zona esportiva, i algunes reparacions menors en les instal.lacions municipals.
El Pla d’Ocupació és per un període de 6 mesos, amb un 20 % de la ocupació destinada a formació. Aquesta formació la donarà el Consorci de Formació i Iniciatives Cercs- Berguedà, de manera que així complirem amb tots els requisits de l’ordre que regula aquesta convocatòria.
Aquesta incorporació també servirà per reforçar la plantilla de la brigada d’obres en els mesos de més treball, i coincidint amb esdeveniments de molta feina afegida, com és la Festa Major.
I al mateix temps, donem feina a una persona, durant aquest període de mig any, en un moment en que realment és difícil trobar feina.
Joan Roma, Alcalde de Borredà





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?