Tuesday, July 13, 2010

 

BORREDA- CAMINADES A DOJO

BORREDÀ – CAMINADES A DOJO
L’Associació de la Gent Gran, va organitzar la setmana passada, una nova caminada, per tothom qui volgués apuntar-s’hi. El destí va ser l’àrea de picnic del Pont de Sant Joan, a peu del camí dels Graus.
A la caminada hi varen participar 14 persones de diferents edats, i va ser molt ben acollida per tots ells, perquè tot i la proximitat al poble, del lloc elegit, son moltes les persones que no el coneixien.
També es va aprofitar per mostrar les obres realitzades pel Servei de Medi Ambient de la Generalitat, en el sentit de posar baranes de fusta tractada en el pont, i taules noves en l’àrea de picnic. A més, en un proper futur és intenció de l’ajuntament de procedir a restaurar tot el Pont de Sant Joan ,per garantir la seva supervivència futura.
Animem a tota la gent de Borredà a participar en aquestes caminades, a les quals poden apuntar-s’hi qui vulgui. Precisament dintre de poc n’hi ha una altra de programada per anar a Santa Magdalena de Guardiolans, en el terme municipal de Vilada, però no gaire lluny de Borredà. Allà hi ha una església romànica de gran interès.
L’important, però és fer salut i tenir bona companyia, si a més s’aprenen coses del poble i pobles veïns i es veuen paisatges mai visitats, millor que millor. I aquestes caminades tenen tots aquests al•licients.
Ànims , doncs, a tothom i qui vulgui saber les caminades previstes, que miri a les cartelleres de l’ajuntament o truqui a alguna de les persones que formen la Junta de la Gent Gran.
Joan Roma, alcalde de Borredà

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?