Monday, July 19, 2010

 

ANTENA INSTAL.LADA

BORREDÀ – INSTAL.LADA ANTENA D’IBERBANDA
El divendres passat l’empresa Iberbanda va complir el seu compromís d’instal•lar una antena per col•locar un repetidor que doni servei al nucli urbà de Borredà i a un ampli espai al seu voltant.
Fa anys que el poble pateix tota mena de deficiències en el servei de telefonia mòbil, i d’Internet per banda ampla. La dependència del repetidor de Serrallonga – Puigdon, fa que constantment el servei estigui en precàries condicions. Ara mateix, portem prop d’una setmana amb problemes de cobertura.
Les reiterades denúncies i peticions de solució, han portat a signar un contracte entre Ajuntament i empresa, que ha de posar fi a les deficiències. El primer pas consistia en disposar d’un repetidor propi, posat en un lloc estratègic del nucli urbà. S’ha aprofitat l’espai de les antenes de televisió, per posar la nova antena, de 20 m, d’alçada.
S’espera pels propers dies la vinguda dels operaris per col•locar els instruments necessaris i donar servei des d’aquest nou repetidor. Amb aquesta instal•lació se’ns ha promès un bon servei . Quedarà encara una part del terme municipal que anirà amb l’altre repetidor, però les previsions son de procedir a la seva connexió a la xarxa de subministrament elèctric, dintre dels propers mesos.
Ja era hora de resoldre aquesta situació que produeix constants problemes a tots els usuaris i pèrdues importants a les empreses i comerços. La previsió és de tenir servei des d’aquest nou repetidor, per a finals de mes o principis d’agost.
Joan Roma, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?