Monday, July 26, 2010

 

ACTUACIÓ URGENT CAMI RIERA DE MERLÈS

ACTUACIÓ URGENT – CAMI ASFALTAT RIERA DE MERLÈS.
Demà, dia 27 de juliol, s’iniciarà una actuació amb caràcter d’urgència en el camí rural asfaltat de la Riera de Merlès.
Aquest camí, tot i que sovint parlem de carretera es troba en molt males condicions en el tram entre la finca de la Molina, i el Cobert de Puigcercós. Quatre anys enrere es va dur a terme la renovació complerta de l’asfaltat en el tram sud, amb el compromís de fer tot seguit el tram nord.
Aquesta promesa no s’ha complert i durant aquests anys el paviment s’ha deteriorat fins extrems realment perillosos. L’ajuntament de Borredà ha demanat en diverses ocasions la intervenció del Consell Comarcal per poder arreglar aquest tram que ja té concedit una important subvenció de la Generalitat per mitjà del PUOSC.
La previsió és que dintre de l’any vinent s’adjudiquin les obres re renovació complerta, i a finals d’any puguem tenir el camí en perfectes condicions.
Mentrestant, però hem considerat indispensable tapar alguns dels forats més grans i facilitar així la circulació. Es per aquest motiu que hem adquirit uns quants camions de material a l’empresa Pasquina, i la brigada d’obres, amb ajut de l’empresa d’excavacions Pere Busoms, hi treballarà 3 o 4 dies, fins deixar en condicions raonables els trams més malmesos.
Som conscients de les dificultats de circulació que suposen aquests forats, però el cost de deixar-los en perfectes condicions no està a l’abast de l’ajuntament, sobretot pensant en que dintre d’un any, es farà la renovació complerta. Ara , l’actuació està pensada perquè duri entre un any i any i mig. Esperem que el resultat sigui el desitjat.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?