Tuesday, June 29, 2010

 

TRASPÀS MENJADOR ESCOLAR A L'AMPA

BORREDÀ – L’AJUNTAMENT TRASPASSA A L’AMPA LA GESTIÓ DEL MENJADOR ESCOLAR.
Ahir, dimarts dia 28, va tenir lloc una reunió entre l’alcalde i regidora d’educació, amb la directora de l’escola i una representant de l’AMPA, per tal de tancar un acord sobre el traspàs del menjador escolar.
Anteriorment s’havien dut a terme dues altres reunions, en que s’havia plantejat el possible acord, que ahir es va tancar.
La solució acordada consisteix en traspassar a l’AMPA el menjador escolar que fins ara havia gestionat l’ajuntament, en col•laboració amb l’AMPA. El menjador estava situat en el local de les Germanes Dominiques, i la monitora era contractada per l’ajuntament, mitjançant un pla d’ocupació o directament.
A partir del curs vinent, el menjador estarà situat a les escoles, on hi haurà l’equipament necessari per guardar el menjar i donar-lo als nens i nenes inscrits. Igualment serà l’AMPA la que contracti el monitor/a de menjador. I en aquest acord , el finançament del servei anirà a càrrec de l’escola, l’ajuntament i l’AMPA.
Aquest acord s’oficialitzarà en els propers dies, mitjançant votació en la Junta de Govern Local, on constarà el traspàs del servei i l’ajut econòmic que l’ajuntament passarà a l’AMPA.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?