Monday, June 21, 2010

 

AMPLIACIÓ OFERTA RADIO I TELEVISIÓ

BORREDÀ -AMPLIACIÓ CANALS TDT I RADIO
L’ajuntament de Borredà ofereix des de fa 16 anys, un servei de Televisió per cable a tots els veïns que s’hagin donat d’alta. Concretament a dia d’avui hi ha 283 vivendes connectades a aquest servei.
En els darrers mesos s’ha procedit a modificar les instal•lacions per passar del sistema analògic al digital, amb 31 canals de televisió. I vistes les possibilitats del nou sistema, s’han continuat les inversions per poder ampliar el servei amb nous canals de televisió i de radio, fins arribar a la situació actual en que els usuaris d’aquest servei municipal poden gaudir de 63 canals de televisió digital i 22 emissores de radio.
Es poden donar d’alta al servei totes les persones que viuen en el casc urbà, i en un perímetre de prop de dos quilòmetres. L’ampliació de canals permet veure programes en diferents idiomes, a banda de tots els nacionals , regionals i estatals.
No es descarta ampliar l’oferta en funció de les novetats que apareguin, i que puguin interessar als usuaris. Amb aquestes inversions , Borredà se situa entre els municipis que més oferta dona de radio i televisió.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?