Saturday, May 22, 2010

 

RECOLLIDA D'ORGANICA

BORREDÀ ES PREPARA PER LA RECOLLIDA D’ORGÀNICA
Des de fa anys es fa la recollida selectiva de: paper/cartró, envasos, vidre, i voluminosos. Ara, toca preparar-se per la recollida d’orgànica, prevista per començaments de l’any vinent.
Per aquest motiu el proper dilluns, l’alcalde de Borredà, tindrà una reunió amb una tècnica de l’empresa adjudicatària d’aquest servei a la comarca del Berguedà, i acordaran la modalitat de recollida. De fet , la recollida consistirà en posar en diferents indrets uns contenidors de compostatge, de manera que la gent hi pugui dipositats tots els productes orgànics, i amb aquests fer compost.
Fins ara, el poble s’ha distingit per una especial sensibilitat a l’hora de triar els materials i portar-los al contenidor corresponent. Estem segurs de que la sensibilitat continuarà amb la orgànica, de manera que puguem reduir considerablement el volum de les escombraries, i es pugui donar un ús adequat al compost.
Properament informarem a tot el poble de com funcionarà el servei i en quins llocs podran trobar els contenidors de compostatge.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?