Wednesday, May 19, 2010

 

PETICIÓ MILLORA URGENT CAMI RIERA DE MERLÈS

L’ALCALDE DE BORREDÀ DEMANA ACCELERAR LES OBRES DE LA RIERA DE MERLÈS.
Aquesta setmana l’alcalde de Borredà ha tramès una carta al President del Consell Comarcal del Berguedà, demanant-li l’avançament de les obres de reasfaltat del tram de la Riera de Merlès, situat en el terme municipal.
En una inspecció feta el passat diumenge, l’alcalde va poder constatar el mal estat d’aquest camí rural asfaltat, amb nombrosos forats i cunetes en mal estat. Això provoca una conducció lenta i dificultosa per haver d’esquivar forats i altres irregularitats en l’asfaltat.
En una petició anterior l’alcalde havia demanat al President la presentació d’una al•legació al PUOSC 2011, demanant que la subvenció prevista per la Generalitat en la anualitat del 2012 passés al 2011. Ens consta que aquesta petició ja s’ha fet. Ara el que es demana que tant bon punt es tingui constància de l’aprovació d’aquest avançament es tramiti la convocatòria per adjudicar la obra i així estalviar uns quants mesos .
Es molt important poder actuar en aquest tram el més aviat possible i l’objectiu seria tenir-lo acabat per l’estiu de l’any vinent.
Mentrestant, i aprofitant les properes obres en els camins de Sant Esteve i Cobert de Puigcercós , la brigada d’obres taparà els forats més grossos d’aquest tram per fer-lo més transitable i esperar la total renovació de l’any vinent.
Aquest és un camí molt freqüentat, especialment a l’estiu i d’aquí la importància de poder-lo tenir en bones condicions.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?