Tuesday, May 18, 2010

 

L'ALCALDE DE BORREDÀ AL PAÍS BASC

DELEGACIÓ DEL BERGUEDÀ AL PAIS BASC.
Organitzat per l’Area d’Esports de la Diputació de Barcelona, es va fer un viatge de tres dies al País Basc, per estudiar instal•lacions, models organitzatius i de funcionament dels principals equipaments de la província d’Alaba.
Aquest grup, format per alcaldes i regidors d’esports, es va desplaçar en autocar cap a Vitòria on els esperava la Diputada foral, responsable d’aquesta area, a més d’altres polítics i tècnics del departament.
Durant les 3 jornades es varen visitar diferents instal•lacions emblemàtiques de la província, tant d’iniciativa pública com privada.
En el grup desplaçat al País Basc, hi figuraven els alcaldes de Bagà, La Pobla de Lillet, Saldes i Borredà, a més d’Abel Garcia assessor – tècnic de l’Area d’Esports de la Diputació. Una representació significativa dels municipis governats pel PSC, que ja han participat en alguns altres dels viatges anteriors.
El balanç d’aquestes jornades ha estat plenament satisfactori, i ha permès veure altres realitats en matèria d’equipaments esportius, i altres models de funcionament. Així ho varem constatar i valorar tots els participants. I així li varem manifestar al Diputat – President de l’Area, Josep Montras, alcalde de Mollet.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?