Monday, April 26, 2010

 

SUBSTITUITS ELS JOCS DEL PARC INFANTIL

SUBSTITUITS ELS JOCS DEL PARC INFANTIL
Feia temps que l’ajuntament es plantejava substituir els jocs del parc infantil situat al carrer Dr. Vilardell. De fet és l’únic parc que tenim, i després de molts anys d’ús els jocs havien arribat al final de la seva vida útil.
Ara, després de la donació feta pel Club Petanca, en el moment de dissoldre’s ha permès fer aquesta substitució. Més endavant tenim previst col•locar algun joc més, per completar l’equip actual. Primer volíem veure l’espai disponible, i després decidir quins altres jocs s’hi podrien instal•lar, sobretot pensant en els més petits del poble.
Aquest parc tot i que és petit té una gran utilitat perquè està en un lloc molt cèntric, i després perquè els pares que hi porten els nens petits, tenen la tranquil•litat d’estar en un lloc protegit, i fàcil de vigilar i atendre. Només es pot entrar i sortir per un sol lloc, i vigilat aquest espai, els nens poden jugar tranquil•lament.
Precisament els jocs elegits s’han pensat pels més petits. Més endavant ja s’ha anunciat de que el poble disposarà d’un nou parc ampli i complert situat en la zona esportiva. Aquests dies estem negociant la compra d’aquest terreny, i tot seguit es demanarà subvenció a la Generalitat per la compra, i posteriorment per fer les obres. La previsió és que tinguem un nou magatzem municipal i el nou parc per a meitats de l’any vinent.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?