Monday, April 26, 2010

 

COMENÇADES LES OBRES BAIXADA COLL DEL BAS

COMENÇADES LES OBRES DE LA BAIXADA DEL COLL DEL BAS.
Avui , dilluns dia 26 d’abril han començat les obres del segon pla Zapatero que hem decidit destinar a arreglar la baixada del Coll del Bas. Un tram de carrer en molt mal estat després d’anys d’ús.
Ara es farà tot nou, deixant el mateix traçat i aprofitant el mateix terra ja molt fort per actuar-hi al damunt i tenir una calçada forta i reforçada com per poder-hi passar camions sense cap problema.
També s’aprofitaran les obres per canalitzar les aigües d’una part de la zona nord per anar-les a desguassar en el rec de Graugés.
L’import de les obres està en 65.000 euros i si el temps ajuda en unes 4 setmanes estaran acabades amb el mínim de molèsties pels veïns.
Aquestes obres contemplen també arreglar la part final del tram en un espai complicat pels vehicles, de manera que s’hi pugui circular sense el perill actual.
Amb aquesta actuació tots els carrers dintre del casc urbá quedaran acabats i en bon estat. Només quedarà refer el carrer del Camí de Cal Gall, que es deixarà per quan hagin acabat les obres d’urbanització que s’hi estan duent a terme.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?