Tuesday, December 08, 2009

 

BORREDÀ - MARATÓ TV3- RECORD DE RECAPTACIÓ

BORREDÀ – RECAPTACIÓ RÈCORD PER LA MARATÓ DE TV3.
El passat cap de setmana, 5 i 6 de desembre, s’han organitzat tot un seguit d’actes destinats a recaptar fons per la Marató de TV3. La iniciativa ha anat a càrrec de la Penya Blaugrana de Borredà, amb la col•laboració d’alguns voluntaris, i tots ells sota la coordinació de Montserrat Vilalta, organitzadora de les activitats de l’any passat.
Enguany, preparat amb més de temps, s’han dut a terme un gran nombre d’activitats destinades a persones de totes les edats.
Els actes varen començar el dissabte dia 5 amb la representació de l’obra de teatre Taxi compartit, per la Agrupació Teatral Avianesa, amb un èxit de públic i de recaptació.
L’endemà, diumenge, al matí, caminada de Borredà a la Església romànica de Rotgers, la participació superà els 60 inscrits. A l’arribada ,esmorzar popular, amb més de 130 persones. Tot seguit, missa, coincidint amb l’aplec anual de Rotgers.
I a la tarda, Tómbola, Bingo i Rifes, en el local Puigmal. Cal dir que en totes les activitats programades la xifra de participants superà les 100 persones, xifra realment alta per un petit poble com el nostre.
El total recaptat ha estat de : 2.597,00 euros. Una xifra realment molt elevada, i de la qual ens en sentim molt orgullosos.
La col•laboració material , personal i econòmica, ha anat a càrrec de la Penya Blaugrana de Borredà, reforçada amb un bon nombre de voluntaris. També de l’ajuntament de Borredà, i finalment de comerços, bars i restaurants que han fet aportacions i donacions, a l’igual que alguns particulars.
En resum, cal felicitar de tot cor, la excel•lent organització i la mobilització aconseguida per una molt bona causa: les malalties minoritàries, objectiu de la Marató de TV3.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?