Wednesday, December 02, 2009

 

BORREDA AMB LA MARATO DE TV3

BORREDÀ AMB LA MARATÓ DE TV3
Ja l’any passat hi va haver una bona mobilització per la Marató de TV3, però enguany la moguda serà especialment important a tots els nivells. El dissabte dia 5 i el diumenge dia 6 estaran plens d’activitats per totes les edats .
D’entre les activitats més rellevants cal destacar l’obra de teatre TAXI que interpretarà el grup de teatre d’Avià amb la participació de la treballadora social, Montserrat Pedrals que tothom coneix bé pels anys que porta a Borredà, i altres municipis de la comarca.
Aquesta obra es representarà el dissabte dia 5 a 2/4 de 7 de la tarda al Local Puigmal. L’entrada costarà 5 euros hi anirà integrament destinada a la Marató de TV3. Informem de que el local estarà ben condicionat i amb calefacció, de manera que tothom podrà gaudir de l’espectacle sense el fred d’altres ocasions.
El diumenge dia 6 començarà amb una caminada de Borredà a l’església romànica de Rotgers, coincidint amb l’aplec anual que la Parròquia de Borredà celebra. A les 9 del matí sortiran tots els caminadors, i a partir de les 10 del matí, s’organitzaran viatges en furgoneta per la gent gran que no pugui anar-hi caminant. Hi haurà dos vehicles disponibles per aquests desplaçaments.
I arribats per un mitjà o altre a Rotgers la Penya Blaugrana de Borredà tindrà a punt un abundant i casolà esmorzar calent. Les graelles de l’ajuntament donaran un nou servei per fer botifarres i cansalada a la brasa amb un bon troç de pa que es podrà torrar en uns focs a peu de la placeta davant Rotgers.
I a les 12 del matí, Mn. Felip oficiarà la missa major de l’aplec de Rotgers. Al final es cantaran els goigs i es donarà un panet beneït a tots els assistents. Els donatius que es recullin també aniran a benefici de la Marató.
Per la tarda noves activitats en el centre cívic amb un bingo, i una rifa d’una panera donada per botiguers, comerciants, bars i restaurants del poble.
En definitiva, i una vegada més Borredà demostra el poder de convocatòria i la sensibilitat envers les persones que més pateixen. Estic segur que tot serà un èxit de participació , amb excel•lents resultats a tots els nivells.
Felicitem a la Penya Blaugrana de Borredà per aquesta iniciativa, i a tots els voluntaris que hi col•laboraran, amb una menció especial per la Montserrat Vilalta que ha estat una de les ànimes fonamentals de la mobilització de l’any passat i d’aquest any.
Joan Roma, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?