Friday, November 13, 2009

 

TROBAT L'AVI DE 84 ANYS

TROBAT SA I ESTALVI L’AVI PERDUT DIMECRES AL MIGDIA

Avui divendres dia 13 a les 8 del matí, el cap de la brigada d’obres de l’ajuntament de Borredà, Josep Culell, ha trobat l’avi perdut prop de la Casa Tarradelles , situada prop del poble de Sant Jaume de Frontanyà. Immediatament ha comprovat que estava sa i estalvi tot i que desorientat i amb un gran esgotament degut als dos dies i mig perdut i ha comunicat a l’alcalde de Borredà aquest fet, l’alcalde ho ha comunicat immediatament a la família i s’han desplaçat al lloc on estaven, portant mantes i l’indispensable per fer els primers auxilis. L’alcalde ha trucat al 112 per anul•lar el dispositiu de recerca i demanar una ambulància medicalitzada o l’helicòpter.
Al cap de pocs minuts han arribat bombers i mossos d’esquadra, tot seguit l’helicòpter i feta la primera inspecció mèdica el metge ha decidit el trasllat a hospital de Berga amb l’ambulància medicalitzada. Així acaba la mobilització i l’angoixa de més de dos dies per la desaparició d’aquest avi de 84 anys que aquest mati s’ha trobat sa i estalvi.

L’alcalde de Borredà ha tramés als cossos que han intervingut en el dispositiu la felicitació per la feina feta i molt especialment també en nom de la família a tots els voluntaris de Borredà i de Sant Jaume de Frontanyà que han participat en la recerca amb final feliç.

Joan Roma
Alcalde de Borredà





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?