Thursday, November 12, 2009

 

PERDUT AVI DE 84 ANYS

PERDUT UN AVI DE 84 ANYS – MOBILITZACIÓ PER TROBAR-LO.
Aquest dimecres dia 11 a primera hora de la tarda es va donar per desaparegut un home de 84 anys, de parla castellana, i amb problemes d’orientació, sordera i poca visió. SE’l va veure per darrera vegada a la carretera de Borredà a Sant Jaume de Frontanyà, en el quilòmetre 6, prop del trencant cap a la casa de Les Platetes.
Al veure que no tornava per dinar, la familia es va mobilitzar, i a primeres hores del vespre, es va organitzar una batuda general amb una vintena de voluntaris del poble, havent ja avisat prèviament a Bombers i Mossos d’Esquadra. Durant hores i fins altes hores de la nit, totes aquestes persones varen anar buscant per tots els racons, propers a la zona on se l’havia vist per darrere vegada.
Aquest dijous al matí, la recerca ha continuat amb un helicòpter, i gossos ensinistrats, que també varen actuar ahir a la nit. Semblaven haver trobat el rastre, però al final no es va aconseguir trobar-lo.
La recerca continua a hores d’ara, i continuarà aquest nit i demà al matí fins aconseguir localitzar-lo. La zona és molt boscosa i gens fàcil de supervisar, amb grans extensions totalment deshabitades, cosa que fa més dificil la recerca. Els mitjans son importants, tant en material com en personal especialista i voluntaris del poble, a més a més de tota la família del desaparegut.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?