Tuesday, November 10, 2009

 

JA TENIM PLACA DE LA PBB AL CAMP NOU

JA TENIM LA PLACA DE LA PBB EN EL CAMP NOU.
Aquest dissabte passat, es va procedir a fer l’acte oficial de col•locació de la placa de la Penya Blaugrana de Borredà, en el Camp Nou. En un acte, públic celebrat davant la porta 50 , el membre de la Direcció del FC Barcelona, Enric Nadeu, i en presència del president de la PBB, Jaume Magrans, d’altres membres de la Directiva, i de socis, juntament amb l’alcalde de Borredà, Joan Roma, es va descobrir la placa que sempre més figurarà en el Camp Nou.
Després, gairebé tots els presents varen continuar la festa assistint al partit de futbol entre el Barça i el Mallorca, amb un resultat de 4 a 2 a favor del Barça, amb la qual cosa la festa va ser complerta.
I és que hem de recordar que la PBB és una de les entitats més grans i actives del poble, dedicada no solament a promocionar el futbol i el Barça sinó també organitzant festes pels socis i pel poble en general.
Des de l’ajuntament felicitem aquesta presència en un lloc tant emblemàtic com és el camp del Barça i desitgem llarga vida a l’entitat.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?