Monday, November 23, 2009

 

FESTA DE LA GENT GRAN

FESTA DE LA GENT GRAN – BORREDÀ 2009.
Ahir, diumenge 22 es va celebrar la festa de la Gent Gran de Borredà, de manera similar a l'any passat, però canviant l'escenari. En aquest cas, fou en el Restaurant Baix Pirineu, amb una participació d'uns 75 persones.
Per començar, al matí , en el Centre Cívic es va reunir tota la gent gran, per escoltar la feina feta per la Junta Directiva, i la que pensen fer de cara el futur.
Per aquest motiu es va demanar la participació de tothom a l'hora de fer propostes i ajudar a dur-les a terme. Acabada la assemblea es va oferir un aperitiu als assistents i tot seguit varem anar al Restaurant Baix Pirineu per dinar plegats, i després d'una salutació de l'alcalde, es va organitzar un bon ball de tarda.
Unes 70 persones es varen aplegar en el dinar, presidit per un molt bon humor i ganes de passar-s'ho bé com cada any. Per part de l'alcalde, va recordar que l'any vinent tenim un repte important com és el de organitzar la festa de la gent gran dels pobles agrupats i coordinats amb la Diputació i que per tant convenia començar a pensar en la logística que requereix un esdeveniment com aquest.
En qualsevol cas, l'alcalde, va felicitar la Junta de la Associació de la Gent Gran per totes les activitats que està duent a terme i el bon ambient que presideix la seva actuació. Igualment va comunicar, que, malgrat les repercussions de la crisis , el col·lectiu de la gent gran continuaria sent el més ben tractat a nivell de pressupostos i activitats.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?