Monday, September 07, 2009

 

TROBADA DE PUNTAIRES

EXCEL.LENT TROBADA DE PUNTES AL COIXÍ.
Ahir, diumenge tingué lloc una nova trobada de puntes al coixí amb la novetat d'haver-se fet a la Plaça Major i no a la zona esportiva. Tothom va trobar més encertada la nova ubicació perquè a la Plaça Major, la trobada llueix més i permet a la gent del poble estar-hi més de temps.
El nombre de participants fou molt elevat, prop de 60, la qual cosa va suposar tornar als principis de les trobades quan venien puntaires de molts indrets diferents.
Aquesta trobada, organitzada per la colla de puntaires de Borredà, va demostrar una vegada més la varietat i riquesa d'aquesta activitat. Un any més l'ajuntament facilitarà els medis per continuar fent punta al coixí en el Centre Cívic, com una de les activitats principals de la Associació de la Gent Gran.
I trobades com aquesta permeten veure què fan en altres pobles i intercanviar experiències. De fet, hi ha nombrosos indrets on s'organitzen aquestes trobades i el bon gust deixat per la trobada d'ahir permet ja garantir la seva repetició l'any vinent.
Com alcalde, felicito a tots els participants i molt especialment les de Borredà que varen garantir una excel.lent organització.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?