Monday, September 14, 2009

 

PROPERES OBRES CARRERS ZONA NORD

DINTRE DE POCS DIES ES FARAN LES OBRES DE RENOVACIÓ CARRERS
BARCELONA, GIRONA I TARRAGONA.
En els propers 15 dies està previst que comencin les obres de renovació dels carrers de la zona nord, Barcelona, Girona i Tarragona. Les obres consistiran en treure la capa actual d'asfalt, triturar-lo i posar una nova capa asfàltica , en calent en els tres carrers.
Les obres tindran una durada d'una setmana, si el temps ho permet, i avisarem a tots els veïns perquè durant aquests dies tinguin la precaució de deixar els cotxes aparcats fora de la zona de treballs.
L'endemà que s'hagi asfaltat ja es podran fer servir els nous carrers. Aquesta actuació estava en el nostre programa electoral i és possible gràcies a la obtenció d'una subvenció de 50.000 euros del Departament de Política Territorial i Obres Públiques. Precisament aquest és el cost de la renovació dels tres carrers.
I hem deixat per l'any vinent la renovació del carrer Camí de Cal Gall, que tindrà una forta circulació de camions durant les obres d'urbanització de la Unitat d'Actuació núm 1, i que una vegada acabada, demanarem una nova subvenció per poder renovar aquest carrer.
El darrer carrer de la zona nord, el carrer Lleida, també serà renovat però a càrrec dels propietaris de la urbanització de Cal Gall.
Per tant, dintre d'un mes, els tres primers carrers quedaran com nous, i l'any vinent s'actuarà sobre el tercer i quart carrer.
Més endavant, i en funció de les subvencions que puguin arribar, s'actuarà sobre l'enllumenat públic d'aquesta zona. Tenim previst de canviar-lo tot per un altre que s'adapti a la llei de contaminació lumínica i que suposi un estalvi energètic.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?