Tuesday, August 04, 2009

 

VIGILÀNCIA I CONTROL ACTUACIONS EN LA ZONA NORD

INVESTIGACIÓ I SUPERVISIÓ DANYS EN ALGUN JARDÍ DE LA ZONA NORD.
En reunió tinguda amb el cap de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra, li vaig exposar una situació del tot inacceptable i que fa un cert temps que dura. Es tracta de l’actuació d’alguna persona que es dedica a llençar algun producte tòxic per les plantes , en alguns jardins de la zona nord.
La setmana passada es va reproduir aquest fet, i vaig demanar una investigació per comprovar els productes, i la possible autoria. Hi ha determinades sospites sobre la persona que podria ser l’autor d’aquests deplorables fets, i de forma immediata es prendran mesures per aconseguir les proves suficients , per poder presentar la denúncia corresponent davant els tribunals.
Es lamentable constatar que en un poble tant bonic com el nostre, i amb una sana convivència, a nivell general, pugui haver alguna persona que es dediqui a fer mal a les plantes, i causi problemes a persones que venen a passar uns dies al poble per descansar.
Es lògic que des de l’ajuntament emprenguem diverses mesures per evitar la repetició de fets com aquests, i ens comprometem a presentar les denúncies pertinents, amb ànim d’escarmentar l’autor d’aquestes actuacions.
Serem contundents en la resposta, i per això hem posat en marxa diferents sistemes de vigilància i control, que estem segurs donaran ben aviat uns bons resultats.
Joan Roma, alcalde de Borredà





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?