Saturday, August 01, 2009

 

REFORÇ TASQUES ADMINISTRATIVES

REFORCEM EL TREBALL ADMINISTRATIU
Des de fa un mes la Regidora d’Educació, Concepció Barniol, ajuda a la secretària municipal en tasques administratives. Dos matins a la setmana, treballa a les oficines municipals , per reforçar la feina que té la secretària , Montserrat Cabana.
I és que en els darrers mesos la activitat de l’ajuntament s’ha incrementat enormement i aquesta ajuda ha permès desencallar tot un seguit de temes, i facilitar la feina administrativa.
També la regidora s’ocupa de la supervisió i control del funcionament de les piscines municipals, i del tema de les noves tecnologies, a part de la regidoria pròpia, la de Educació que ara a l’estiu porta menys feina.
I és que tot i ser un ajuntament petit, portem un gran nombre de projectes i activitats que fan del tot indispensable una major dedicació del personal administratiu a gestionar papers. I de personal només tenim la secretària, a temps parcial, ajudada per una administrativa de La Pobla de Lillet pels temes de comptabilitat. Molt poc personal, per tant feina. D’aquí que l’equip de govern decidís que una part de la dedicació de la regidora, fos per ajudar en temes administratius.
Joan Roma, alcalde de Borreda.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?