Tuesday, August 18, 2009

 

BONA FESTA MAJOR

BONA FESTA MAJOR
Estem ja a punt d’entrar a la Festa Major 2009, i d’aquí que com alcalde faci unes quantes recomanacions.
En primer lloc, la Festa Major és per disfrutar i participar de les activitats que es duen a terme a llarg dels 4 dies. Recordo que comença el dissabte dia 22 i acaba el dimarts dia 25. De fet, aquest any el divendres dia 21 hi haurà un concert de música clàssica a l’església que ja constitueix un inici de Festa Major.
Durant aquest dies ve molta gent de fora, i per tant el problema del tràfec esdevé complicat. Recomano a tothom del poble que deixi el cotxe en el garatge i que vagi a peu a tot arreu. Tenim un gran aparcament municipal que ha de servir per acollir la gent de fora. I tenim altres indrets per aparcar que també estan ben situats i de fàcil accés, com son els de la zona esportiva.
En dies com aquests, és important respectar les normes de convivència al màxim. D’aquí que demani un respectuós comportament als propietaris de motos, per evitar sorolls i perills pels vianants. Els Mossos d’Esquadra també seran especialment vigilants envers aquest col•lectiu, però la millor solució és un bon comportament cívic.
També demanem respecte pels veïns que treballen o viuen en indrets molt concorreguts. A determinades hores de la nit, convé evitar soroll o molèsties excessives que no permetin dormir als veïns.
Igualment, com hem fet altres anys, demanem la col•laboració de tots els bars perquè tinguin oberts els lavabos, i així facilitar el seu ús per part de gent de fora.
I per últim, demanem la col•laboració personal i econòmica a la festa. Cada dia es faran rifes de diferents objectes interessants. I el darrer dia hi haurà una rifa especial, per la qual valdran tots els números venuts durant els 4 dies de festa major. Bona sort, i bona festa major a tothom.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?