Wednesday, July 29, 2009

 

VACANCES - AJUNTAMENT

AJUNTAMENT TANCAT PER VACANCES
Un petit ajuntament com el nostre, amb una sola persona a temps parcial, comporta haver de tancar les oficines municipals durant les seves vacances.
Hem posat ja avisos a totes les cartelleres i botigues del poble comunicant que l'ajuntament estarà tancat des del dia 1 d'agost fins el 28.
Tot i aixó, no vol dir que en cas de necessitat no es puguin atendre les urgències. Sempre ho hem fet i tot continuarà igual. Si algú té interès o necessitat en comunicar alguna cosa a l'ajuntament pot telefonar al 938239151, i deixar el missatge a la bústia de veu. Cada dia, l'alcalde escolta els missatges i resoldrà els que cregui oportuns. També es pot fer servir el fax. 938239223, o el correu electrònic: borreda@diba.cat.
Cal tenir present que en aquest període de vacances hi ha els dies de Festa Major que son dies de festa, concretament del 21 AL 25 D'AGOST, i el dia 26 és el tradicional dia d'anar a la font.
Per tant, fer vacances a l'agost és el més recomanable per l'ajuntament perquè la resta d'administracions també redueixen al mínim la seva activitat.
I a Borredà ens coneixem tots , de manera que si apareix algun fet destacable, hi haurà sempre algun membre de l'equip de govern disposat a actuar i prendre les decisions que consideri convenients.
Aprofitem l'avinentesa per a desitjar a tothom unes bones vacances i una bona Festa Major.
Ajuntament de Borredà – 28 de juliol de 2009.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?