Thursday, July 09, 2009

 

CONTROL MOTOS,QUADS I SOROLL

MAJOR CONTROL MOTOS ,QUADS I PISCINES.
Avui al matí he tramès petició al Cap de la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Berga, per demanar un increment de les patrulles de Mossos d’Esquadra que venen al poble a diferents hores del dia i la nit, per tal de que controlin millor les motos i quads que circulen pel poble.
Alguns d’aquests vehicles no compleixen amb les normes de circulació, per anar a una velocitat excessiva, o per portar algun acompanyant, o anar sense casc. I molt especialment cal controlar el soroll excessiu d’algunes motos, i comprovar la tinença de carnets de conduir, quan es requereixen i disposar de les corresponents assegurances.
També , es supervisarà que no entrin en zones prohibides a la circulació com és tot el recinte del pati de les escoles i zona esportiva.
Igualment s’ha demanat als Mossos la vigilància de les piscines a la nit. Hem comprovat alguna entrada furtiva, que obliga a demanar als autors d’aquestes infraccions a aturar-les perquè del contrari es poden trobar amb unes fortes sancions. L’ajuntament també posarà algun sistema de detecció de les entrades ,fora d’hores, i els Mossos la complementaran amb les rondes corresponents durant les visites al poble, de nit.
Esperem que aquestes mesures serveixin per ordenar aquest sector que com cada estiu provoca enrenous, ensurts i perills, a part de molèsties als veïns.
Demano, doncs, com alcalde als propietaris de motos i quads que comprovin els soroll que fan perquè estigui dintre dels paràmetres permesos. Igualment que observin les senyals de trànsit i la velocitat a l’interior del poble, i no passin per llocs no permesos.
Per últim, qui entri il•legalment a les piscines serà portat davant dels tribunals per una falta greu. La convivència és essencial perquè tots ens trobem bé en el poble, i a l’ajuntament pertoca vetllar perquè sigui així.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?