Friday, April 24, 2009

 

VISITA D'OBRES

VISITA D’OBRES
Aquesta tarda de divendres, aprofitant haver acabat abans del previst una de les reunions que tenia, he aprofitat per anar de visita d’obres.
He començat per les que es fan per cobrir els vestidors de la piscina. S’està fent una bona feina, i quan estigui acabada almenys ja no hi haurà problemes de filtracions d’aigua. Podrem pintar bé totes les parets i esperar que la pintura duri 3 o 4 anys i no un o dos com passava fins ara, degut als degoters que alguna vegada sortia.
Després he anat a veure les obres del gran dipòsit general d’aigua situat a la zona de Subirà. Realment impressiona la gran obra, en un moment que hi ha tota la explanació feta i bona part del ferro de la base del dipòsit ja col•locat. Malgrat el mal temps que ha fet l’empresa ha avançat molt en la seva feina. Per tant, sinó hi ha novetats inesperades, en uns tres mesos el projecte pot estar acabat.
I la tercera obra visitada ha estat la de la planta baixa de l’ajuntament. També en aquest cas les obres estan força avançades, i en un mes pot estar tot totalment acabat. Després s’haurà de pintar i deixar que se sequi durant un parell de setmanes abans de fer el canvi.
En resum, tres obres que van exactament al ritme previst. Demà, farem reunió de l’equip de govern per fer balanç de les gestions fetes aquesta setmana i preparar la feina per la setmana vinent. El temps passa ràpidament i ja hem de començar a preparar la temporada d’estiu de les piscines, i alguna de les festes previstes per inicis d’estiu.
S’ha repartir ja el butlletí municipal del PSC i aviat n’haurem de preparar un altre perquè hi ha uns quants temes importants per explicar i donar a conèixer. Demà en parlarem i decidirem començar a treballar-hi.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?