Wednesday, April 29, 2009

 

VENDA DE LLIBRES PER L'AFANOC

IMPORTANT RECAPTACIÓ PER L’AFANOC.
Una vegada més el municipi de Borredà ha demostrat la seva solidaritat amb la compra de llibres el cap de setmana passat i el dia de Sant Jordi, a benefici de l’ AFANOC ( Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya).
Uns quants voluntaris varen organitzar aquesta venda de llibres de segona mà, o nous, però de velles edicions que ha suposat uns ingressos nets de 1.260 euros. En aquesta acció hi varen col.laborar l’ Associació de la Gent Gran de Borredà, la Penya Blaugrana i l’Ajuntament.
A tots els compradors de llibres se’ls regalava una gorra que és el símbol de la Associació i serveix per mostrar que amb una gorra al cap tots som iguals, o tots els solidaritzem amb els nens que pateixen càncer.
La Junta directiva de la Associació ha donat les gràcies a tots els participants i col.laboradors i vist el magnífic resultat, és lògic pensar en noves accions al llarg de l’any i repetir l’experiència d’aquest Sant Jordi.
Com Alcalde de Borredà, vull felicitar als promotors d’aquesta iniciativa, i a tots els que hi han participat directa o indirectament. Que tothom estigui segur que aquests diners tindran un esplèndid destí , de la mà de l’AFANOC, per dur a terme la tasca de recolzament i suport als nens que afectats per càncer i a les seves famílies.
Joan Roma, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?