Thursday, April 23, 2009

 

NOTES PER LA WEB DEL PSC - BERGUEDÀ

NOTES PER LA WEB – BERGUEDÀ


EL PSC AL BERGUEDÀ RENOVA LES SEVES WEBS
Des del dia 20 d’aquest mes la Agrupació Socialista del Berguedà al mateix temps que tot el Partit Socialista, a nivell de Catalunya, ha renovat les seves webs, introduint novetats importants i facilitant el contacte entre el partit , els militants, els simptatizants i els ciutadans en general.
A la comarca del Berguedà tenim 8 webs actives: Berguedà, Bagà, Berga, Gironella, Guardiola de Berguedà, La Pobla de Lillet, Puig-reig i Vilada.


EL PSC AL BERGUEDÀ ORGANITZA AUTOCAR PER ACTE BARCELONA.
Aquest diumenge dia 26 a les 9 del matí, de la parada d’autocars del Passeig de la Pau de Berga sortirà un autocar per anar a l’acte de celebració dels dos anys de mandat del Govern de la Generalitat , amb el President Montilla.
Els interessats que vulguin anar-hi poden trucar al telèfon 938214291 (tardes) o al 938720570 ( matí i tarda).


LA SEU DEL PSC A LA COMARCA , OBERTA TOTS ELS DIES.
El PSC al Berguedà disposa d’un local , gran i ben situat, al carrer Barcelona, núm 5, bx a la ciutat de Berga.
Aquest local està obert tots els dies, de dilluns a divendres per la tarda ( de 4 a 8) i els dilluns, dimecres, dijous i divendres al matí ( de 9 a 13 ).
El telèfon és el 938214291, el fax és el 938222976 i el correu : berguedà@socialistes.cat.
En aquest local despatxa la diputada i primera secretària del partit, Judit Carreras, els dilluns a la tarda, i s’hi poden fer consultes sobre temes municipals o de partit. A més, es poden demanar entrevistes amb els dirigents del partit, de la pròpia comarca o dels municipis on tenim representació.
També s’hi poden trobar totes les publicacions del PSC a la comarca, o a nivell nacional.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?