Friday, April 17, 2009

 

INTERESSANT INICIATIVA AQUEST CAP DE SETMANA

INTERESSANT INICIATIVA PER AQUEST CAP DE SETMANA I SANT JORDI

Aquest cap de setmana es posarà un lloc de venda de llibres , davant la Casa Consistorial. L’import complert de la venda de llibres de segona mà, o de velles edicions, però nous, anirà destinat a una associació de pares i mares de nens malalts de càncer.
Aquesta associació té per lema “posa’t la gorra” , i és que cada any fan una campanya per recollir fons destinats a les activitats d’una entitat àmplia i molt activa i que té per objectiu ajudar i recolzar totes les famílies que tenen algun membre jove amb aquesta malaltia.
També, el dia de Sant Jordi, però en un altre emplaçament , instal•laran el seu lloc de venda, de manera que qui no hagi pogut adquirir llibres aquest cap de setmana ho puguin fer el dia de Sant Jordi. I amb la compra de llibres es donarà una gorra de regal, i així tothom col•laborarà en aquesta iniciativa, sabent que participa en una actuació seriosa, rigorosa i de gran utilitat.
Borredà sempre s’ha destacat per la solidaritat en totes les campanyes que s’han organitzat en el poble. Som també el primer poble de Catalunya en percentatge de donació de sang. Ens podem enorgullir d’unes posicions com aquestes, i més en uns temps com els actuals de crisis generalitzada.
Ànims a tots i totes, i fem una dobla aposta per la lectura i la ajuda a una entitat dedicada a recolzar els nens i nenes malalts de càncer i a les seves famílies.
Joan Roma, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?