Thursday, April 23, 2009

 

IMPORTANTS OBRES EN MARXA

IMPORTANTS OBRES EN MARXA
Fèia temps que a Borredà no es feien tantes obres municipals al mateix temps. La coincidència fa que estiguem ben ocupats en supervisar-les totes.
La més avançada és la adequació de la planta baixa de la Casa Consistorial per adaptar-la a oficines. En un mes estarà acabada i una vegada pintada i amoblada ens hi podrem instal.lar. Compto que ho podrem fer dintre d’un parell de mesos.
La segona obra és la de cobrir els vestidors de les piscines. Una obra entregada a Obres i Reformes Camprubí i que durarà poc més d’un mes. En tot cas estarà acabada uns dies abans d’obrir les piscines municipals per la temporada d’estiu. Amb aquestes obres evitarem algunes filtracions d’aigua que es produïen , per falta de teulada.
La tercera obra, i la més important és la que es fa a prop de Subirà amb la construcció d’un gran dipòsit de un milió de litres i que convertirà aquest dipòsit en el general del poble de Borredà. Les obres avancen a bon ritme, sobretot ara que tenim bon temps i en uns 3 mesos estaran acabades. Aquestes obres son les que paga el pla Zapatero i permetran estar tranquils, en quan a aigua, en temporades seques.
Una quarta obra, serà la que es començarà en un parell o tres de setmanes a la zona de Cabanes, i consisteix en automatitzar les instal.lacions d’aigua a la zona de la capçalera.Es a dir, on s’agafa l’aigua. Aquestes obres estaran acabades a mig estiu o finals de setembre.
I la cinquena obra serà la més gran de totes les que hem fet fins ara, degut a que el cost supera el milió d’euros. Es la urbanització de la zona de Cal Gall. Es a dir, durem a terme la urbanització de la Unitat d’Actuació núm. 1, que preveu fer disponibles per la construcció 21 parcel.les. La previsió és adjudicar les obres dintre d’un parell de mesos i que puguin acabar-se a finals d’any.
I per últim hi ha altres obres menors que les van fent la brigada d’obres i que suposen millores puntuals d’alguns indrets del poble.
En definitiva, estem d’obres, i és una bona noticia perquè suposa reactivar el sector de la construcció, però sobretot que el poble continuï tenint nous equipaments i infraestructures per garantir el present i futur del poble i la seva gent.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?