Sunday, April 19, 2009

 

CAMPANYA ELECCIONS EUROPEES

CAMPANYA EUROPEES 2009.
A nivell de PSC hem fet ja diversos actes de precampanya de les eleccions europees del dia 7 de juny. Aviat hi serem i per tant ens hem de conscienciar que aquestes son també unes eleccions importants, sobretot perquè cada vegada el Parlament Europeu té més competències.
I amb l’actual crisis el que ha quedat clar és que sort de tenir una moneda comuna forta com l’euro, perquè sinó la situació seria molt més greu a tot Europa. I també ha quedat clar que s’han de coordinar les polítiques dels diferents països per evitar caure sota la influència de les altres potències.
Una bona coordinació entre els EUA i la UE és la millor recepta per sortir de la crisis en un temps raonablement adequat. Tothom parla d’un any 2009 desastrós, però d’un 2010 que pot ser el de la recuperació. Es pel que cal apostar i treballar. Una crisis excessivament llarga seria difícil de superar en molts països. En canvi , una de curta, pot servir per escarmentar a tots els que han tingut un comportament inadequat.
Però bé, tornant a les eleccions europees, el principal adversari a combatre serà la abstenció. La situació d’incertesa actual, unida a un excés d’interrogants en molt àmbits i sectors, pot portar un enorme desinterès per anar a votar. Ens equivocaríem , ara més que mai toca anar a votar. I francament les receptes dels partits de dretes , respecte les d’esquerres son radicalment diferents.
D’aquí que animem a tothom a participar i animar a fer-ho a tots els que coneixem. Un reforç del partit socialista europeu permetria enfortir les polítiques socials i les polítiques comunes en tots els sectors. Es a dir, a crear una Europa més forta . Es la única recepta per ser forts i poder parlar de tu a tu amb les altres potències mundials.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?