Friday, April 17, 2009

 

ACTE CELEBRACIO DELS TRENTA ANYS

ACTE DELS TRENTA ANYS D’AJUNTAMENTS DEMOCRÀTICS

Ahir a la tarda varem celebrar els 30 anys dels Ajuntaments democràtics, en el marc solemne del Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.
Erem més de 300 els alcaldes actuals, ex-alcaldes, ex-regidors per recordar les primeres eleccions del 3 d’abril de 1979, i la presa de possessió feta el 19 del mateix mes.
Realment és una part de la nostra història la que ahir es va recordar en els diferents parlaments que varen fer, ex-alcaldes , com el de Terrassa, el de Cornellà o d’altres poblacions.
Tots varen recordar els primers temps , les dificultats de tot tipus que vàrem trobar en aquells primers anys de democràcia. Va ser un bon moment per recordar també com estava Borredà en aquells anys i la bona feina feta pels alcaldes que m’han precedit. Han estat 30 anys intensos en el treball i extensos en les obres realitzades, però ha valgut la pena. L’avenç en tots els ordres és evident i tot i que queda encara molt per fer, les infraestructures, equipaments i serveis bàsics fa anys que s’han dut a terme.
Cal ,doncs, felicitar els dos alcaldes que m’han precedit, així com a tots els regidors i regidores que han passat per l’ajuntament. Tots i totes han procurat treballar de la millor manera per un poble millor, i a la vista dels resultats, ho han aconseguit.
Trenta anys , son molts anys i ahir en el Saló de Cent hi havia moltes cares conegudes per les seves trajectòries en ajuntaments de tot el país. Va ser un goig tornar-los a veure i que el propi President de la Generalitat fés un reconeixement públic de la feina feta i dels bons resultats obtinguts.
Joan Roma, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?