Thursday, March 05, 2009

 

FALSOS INSTAL.LADORS

FALSOS INSTAL.LADORS.
Aquest dilluns es va tornar a produir un fet que passa de tant en tant a Borredà i a d’altres pobles de la comarca i de tot Catalunya. Es tracta d’uns falsos instal.ladors i supervisors de les cuines de butà.
Es presenten en una casa, si pot ser on hi visqui gent gran, i comencen a mostrar carnets de tota mena, per fer veure que son totalment legals i responsables. Fins i tot van d’uniforme amb granotes de color i amb el nom d’una empresa,etc,etc. En fi, que donen l’aparença de que tenen tot en regle i poden actuar com si fossin autèntics inspectors.
Ja hem dit moltes vegades que no s’ha d’obrir la porta a ningú que no es conegui i s’ha de desconfiar de tothom. Res ja no és com anys enrere, en que podíem deixar la clau a la porta i anar a comprar, i estar mig dia fora de casa, sense que passés res.
Aixó s’ha acabat i qui no s’ho cregui tindrà molts disgustos continuament. En el cas dels falsos instal.ladors, si venen a casa, se’ls ha de dir que trucareu primer a l’ajuntament per veure si s’han de fer canvis o no, a la cuina o a les instal.lacions i que tornin més tard. Ja no tornaran.
O una altra excusa pot ser que espereu que arribi el vostre fill o filla i que tornin a passar perquè vosaltres no sabeu res del butà. Tampoc tornaran, perquè son estafadors que saben que poden estar poques hores en un poble petit, perquè deseguida tot se sap i els podem detenir.
I el que val pel tema del butà, val per altres coses. No us refieu de ningú que no conegueu. Hi ha molta gent que busca com fer diners enganyant als altres. I sempre hi ha algú que pica i que surt perjudicat. Aquest dilluns ha tornat a passar. Per tant ATENCIÓ A QUI TRUCA A LA PORTA I DESCONFIEU DE TOTS ELS DESCONEGUTS. I si teniu algun dubte truqueu a l’ajuntament o als Mossos d’Esquadra.
Joan Roma, Alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?