Thursday, February 05, 2009

 

CONFIRMADA LA SUBVENCIÓ DE MADRID

CONFIRMADA LA SUBVENCIÓ DE MADRID
Just fa unes hores que ha arribat la confirmació de la subvenció de 101.000 euros que el Pla Zapatero va concedir a Borredà. Aquesta confirmació suposa donar el vist i plau al projecte que hem presentat: Nou dipòsit d’aigua a Subirà, i ens permet iniciar els tràmits per la adjudicació de les obres.
La previsió és fer-ho dintre dels propers 15 dies, i que puguin començar a finals del mes de març quan ja comença el bon temps. A partir d’aquí tindran 8 mesos per tenir les obres totalment acabades.
Tal com s’ha dit en altres ocasions, aquest nou dipòsit serà el més gran del poble, amb un milió de litres, i permetrà arribar als prop de 2,5 milions de litres emmagatzamats. Es un dels objectius que ens havíem marcat en el programa electoral i que permetrà tenir 5 dies sencers d’abastament d’aigua a tot el poble en plena temporada d’estiu. Es una bona mesura de prevenció i prundència.
I confirmada aquesta obra, n’adjudicarem una altra que ens pagarà la Diputació i la Generalitat a mitges. Es tracta de l’acondicionament de les instal.lacions d’aigua de la zona de Cabanes, connectant els dos pous i automatitzant els mecanismes de bombeig.
Amb aquestes dues obres, el sistema d’abastament d’aigua del poble estarà completat i garantit per a molts anys.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?