Tuesday, January 06, 2009

 

CARTA DELS REIS DE L'ORIENT

CARTA DELS REIS DE L’ORIENT ALS NENS I NENES DE BORREDÀ

Estimats nens i nenes,

Hem fet un molt llarg camí per arribar a Borredà, però l’any passat us varem prometre que tornaríem , i aquí estem. Un any més , amb cobes plens de regals per a petits i grans.
De moment en donarem pels més petits, i a la nit ja en passarem per a tots. Tenim el campament molt a prop, i mentres dormiu repartirem el que ens heu demanat. No tot, perquè hi ha molts altres nens i nenes en el món que no tenen res, i hem d epensar en tots ells, però sí que tindreu una bona sorpresa demà al matí quan us desperteu.
I ens agradaria veure’us jugar i compartir els jocs amb els vostres amics i amigues i respectar-los perquè us durin com a mínim fins l’any vinent , quan tornem i us en portem de nous. Es que n’hi ha que en 4 dies ja ho tenen tot destrossat o plegat en un racó.
S’ha de saber jugar i fer jugar als vostres germans i germanes, als amics, als pares i així tothom estarà feliç i els nostres regals hauran tingut un bon destí.
I no patiu hem portat regals per a tots, El nostre princep Hassan va venir el passat dia 26 a buscar les vostres cartes i altres en les han enviat per altres mitjans, en fi sabem què demaneu tots i cadascun dels que esteu aquí.
Bé i com que fa fred, anem per feina. Ara us anirem cridant d’un en un, sense presses, però sense pauses, perquè pugeu , ens expliqueu com us heu portat i a canvi rebereu un regal de cada un de nosaltres.

Gràcies a tots i que tingueu un BON ANY 2009. ELS REIS DE L’ORIENT, MELCIOR, GASPAR I BALTASAR.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?