Wednesday, December 03, 2008

 
PLURALITAT INFORMATIVA.
En pocs anys el Berguedà ha passat de disposar de pocs espais d’informació a tenir-ne un bon nombre, la qual cosa ens permet als càrrecs polítics arribar a tot arreu i conèixer les opinions dels nostres ciutadans.
Hi ha experiències interessants a tots els nivells i amb un grau d’immediatesa realment sorprenent i és que les noves tecnologies han revolucionat la informació. Ara , certes informacions donades al matí, semblen ja velles al vespre, de tantes coses que apareixen per tot arreu i en cada moment.
I aquest abundància provoca en determinats moments una situació de gairebé col•lapse de missatges i escrits. A nivell d’ajuntament mateix puc dir que arriben dotzenes i dotzenes d’escrits que res tenen a veure amb la administració i que son esborrats de forma immediata.
El mateix passa en altres fòrums de debats, en els quals persones alienes i sense cap mena de formació ni informació pretenen intervenir, per donar-se a conèixer o simplement per ganes d’aparèixer en algun mitjà, ni que sigui de manera efímera.
Cada dia ho veiem en multitud de llocs. De totes maneres les noves tecnologies ens apropen a tot el món. Ara mateix m’estic comunicant amb persones d’altres països, amb una naturalitat i rapidesa mai imaginades. El coneixement de diversos idiomes també facilita aquestes comunicacions i contactes, convertint el món global en un món molt més petit i assequible del que a primera vista pot semblar.
En fi, tornant al principi, felicito als mitjans de comunicació de la comarca perquè realment ens donen informació i ens permeten donar-la amb una rapidesa i assiduïtat com mai havíem tingut.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?