Wednesday, December 03, 2008

 
NOVA CAMPANYA DE CREU ROJA AL BERGUEDÀ.
Un any més la secció jove de Creu Roja del Berguedà organitza la campanya de recollida de joguines per a nens i nenes de famílies amb pocs recursos.
Aquesta campanya de recollida s’organitza a Gironella, Puig-reig i Casserres. A Berga qui s’encarrega d’organitzar-la és Càritas.
Per tant tothom qui tingui joguines en bon estat, les pot portar a qualsevol de les escoles d’aquests tres municipis i si li costa desplaçar-se les pot entregar a l’ajuntament d’aquí a Borredà i ja les hi farem arribar.
Es important col•laborar en companyes com aquestes perquè hi ha un munt de famílies que ho estan passant molt malament, i més aquest any de crisi i és realment molt trist que nens i nenes vegin com els seus amics i companys van carregats de joguets i a ells no els hi passin res.
Amb aquesta campanya s’assegura que això no passi a cap nen o nena. Per això es posen en contacte Creu Roja, amb les assistentes socials i treballadores socials per poder saber on hi ha les necessitats i com se’ls hi poden fer arribar aquestes joguines.
A més aquest any s’aposta per les joguines educatives, aquelles que no aposen per actituds violentes, i encara menys sexistes.
Tothom qui tingui joguines que encara puguin fer un bon servei, les poden portar a la seu de Creu Roja, fins el dia 24 d’aquest mes de desembre.
I poden estar totalment segurs de que tindran un bon destí. Totes aniran a parar a nens i nenes realment necessitats.
Ànims i a col•laborar. Un Nadal i uns Reis solidaris son la millor manera de ser més feliços.
Joan Roma, alcalde de Borredà.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?